Home Stiri mondene L-a ținut ascuns, dar s-au dat de gol! Cine este presupusul iubit al Innei

L-a ținut ascuns, dar s-au dat de gol! Cine este presupusul iubit al Innei

de negriuelena

Inna petrece câteva zile de vis în Santorini, Grecia, unde se relaxează după agitația din concerte și se pregătește pentru perioada activă care va urma.

Deși este extrem de discretă în privința vieții amoroase și s-a menținut departe de scandaluri, există de ceva vreme zvonuri cum că ar avea un iubit care face parte din stafful ei.

Recent, cei doi s-ar fi dat de gol deoarece au postat fiecare pe propriile conturi de Instagram imagini din același loc, deși nu apar împreună.

Deși presupusul său iubit, Juan Perez, este totodată și fotograful său și o însoțește în cele mai multe vacanțe, de data aceasta zvonurile indică nu o simplă coincidență, ci o posibilă escapadă romantică.

„Mi-ar plăcea să am o familie și o să-mi fac o familie, adică am o familie. Locuiesc cu părinții mei încă, dacă vă vine să credeți.

Îmi doresc și copii și tot ce își dorește un om care are un job la care pleacă dimineața și se întoarce seara”, a spus Inna la Antena Stars în urmă cu puțin timp.

Inna are un succes fulminant, piesele sale se află în topuri nu doar în România, ci și peste hotare, face turnee internaționale care sunt extrem de bine primite de public, iar recent a început să se extindă.

Piesele Innei au început să fie folosite pentru fundalul sonor al unor jocuri și seriale cunoscute în întreaga lume.

De exemplu, melodia Tu Manera, ce a înregistrat până acum peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube, a fost preluată pentru serialul de succes Grand Hotel (2019).

Grand Hotel este produs de celebra actriță Eva Longoria, cunoscută îndeosebi pentru rolul său din serialul Desperate Housewives.

 „Am rămas surprinsă, era o scenă în care două personaje din film discutau şi era aşa un background.

Și a trebuit să dau înapoi, pentru că nu mi-a venit să cred că se întâmplă lucrul ăsta”, a declarat Inna despre faptul că piesa Tu Manera a fost inclusă în serialul respectiv, potrivit stirileprotv.ro.

O altă piesa a Innei a fost folosită în cel mai nou joc din cunoscuta serie Need for Speed.

 „M-am trezit cu foarte multe story-uri de la fanii mei cum că este pe «Need for Speed», este un joc pe care îl jucam şi eu în copilărie.

Mă simt extraordinar de împlinită, mă simt fericită, cred că pot spune că trăiesc cea mai intensă perioada din viaţa mea.

Pentru că asta este muzica pe care am scris-o eu din sufletul meu, bineînţeles alături de colegul meu drag, David”, a mai spus Inna…

Surse: spynews.ro, wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies