Home Stiri mondene La 50 de ani, Anca Ţurcaşiu arată mai bine ca niciodată

La 50 de ani, Anca Ţurcaşiu arată mai bine ca niciodată

de Buinoschi Andreea

Deşi a divorţat, după 22 de ani de căsnicie, Anca Ţurcaşiu nu s-a lăsat afectată de acest lucru prea mult timp şi, acum, îşi acordă o atenţie deosebită, dovadă stând ultimele poze postate de către artistă.

Semnele care prevesteau divorţul au existat de multe vreme şi, cu doar câteva luni înainte de anunţul oficial, mesajele Ancăi, de pe reţelele de socializare, dădeau de înţeles că relaţia ei nu mai avea sorţi de izbândă. Conform jurnalistului Dan Boerescu, cei doi ar fi divorţat din cauza problemelor financiare.

Anul aceasta, Anca a schimbat prefixul şi şi-a încântat fanii cu o poză de acum 10 ani, promiţându-le că le va arăta şi fotografiile făcute cu ocazia noii vârste.

Anca a anunţat divorţul, printr-o postare pe reţelele de socializare, spunând că nu va da mai multe detalii şi că îşi va ţine viaţa privată departe de ochii lumii.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut”, a fost mesajul Ancăi Ţurcaşiu.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies