Home Stiri mondene La 51 de ani, Ramona Bădescu a născut în secret

La 51 de ani, Ramona Bădescu a născut în secret

de negriuelena

Ramona Bădescu este în culmea fericirii, întrucât a devenit mamă pentru prima dată. Frumoasa vedetă în vârstă de 51 de ani a adus pe lume, în secret, un băiețel sănătos, potrivit Divahair.

Bruneta nu a avut nevoie de tratamente pentru a rămâne însărcinată, stilul de viață sănătos și genele bune favorizând sarcina pe cale naturală.

Aceasta a apelat însă la cezariană pentru a aduce pe lume băiețelul. Vedeta și iubitul său italian și-au dorit din tot sufletul să devină părinți, iar soarta le-a surâs.

Ramona Bădescu a oferit un interviu pentru Ok! Magazine înainte de a naște și a vorbit deschis despre sarcină.

„Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă.

Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca în luna ianuarie să recurgem la fertilizare.

Dar când m-am dus să încep procedura cu toate analizele, doctorul meu ginecolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunându-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a spus Ramona Bădescu.

Decizia de a naște prin cezariană a fost luată de Ramona Bădescu împreună cu ginecologul său.

„Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect.

Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară!

Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură”, a declarat Ramona Bădescu pentru Taifasuri.

Bruneta a dezvăluit acum ceva timp amănunte despre iubitul său, italianul cu care are o relație de doi ani. Aceasta a precizat că nu este o persoană publică și este, practic, dragostea vieții sale.

 „În aceşti doi ani de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă.

O iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbizului.

Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec.

Pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitatea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el.

Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial”, a declarat spus Ramona Bădescu pentru OK! Magazine

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies