Home Stiri mondene La 64 de ani, Carmen Harra își schimbă cariera! Ce a decis să facă pentru a avea succes

La 64 de ani, Carmen Harra își schimbă cariera! Ce a decis să facă pentru a avea succes

de negriuelena

Carmen Harra, pe numele său real Doina Carmen Mureșan, în vârstă de 64 de ani, a luat o hotărâre importantă cu privire la cariera sa.

Aceasta și-a dorit să se reîntoarcă în domeniul muzical și speră să aibă succes așa cum avea în tinerețe, astfel că deja a intrat în studio.

În perioada 1979-1987, Carmen Harra făcea parte dintr-o trupă muzicală numită Trio Express, care ulterior s-a reprofilat sub titulatura de succes în rândul clarvăzătorilor The Karma Queen, iar acum dorește să se întoarcă la vechea pasiune.

Carmen Harra a cântat la acea vreme în Trio Express alături de Natalia Guberna și Angela Stonescu, apoi de Stela Enache.

Clarvăzătoarea își va lansa la o casă de discuri din România albumul numit Behind the Closed Doors, care va fi lansat la începutul lunii octombrie pe piața muzicală românească.

Octavian Ursulescu este bun prieten cu Carmen Harra și se va ocupa de lansarea albumului respectiv.

„Practic, «Behind the Closed Doors» este o culegere de cântece care ne fac să descoperim karma de zi cu zi, ajutându-ne să ne învingem momentele de cumpără și dezordine, decodificându-se existența și viitorul.

Sunt melodii cântate în română, engleză și spaniolă, care readuc speranța și optimismul ori care ne reamintesc că la orice vârstă poate apărea un nou început”, a declarat Octavian Ursulescu pentru Libertatea.

Carmen Harra a vorbit despre piesele noi pe care le-a compus.

„Este un album de terapie spirituală universală prin intermediul muzicii, adevărate lecții de viață pentru stările sufletești”, a explicat Carmen Harra…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies