Home Compatibilitate zodii La ce vârstă vor să se căsătorească bărbații, în funcție de zodie

La ce vârstă vor să se căsătorească bărbații, în funcție de zodie

de Clair
La ce varsta vor sa se casatoreasca barbatii in functie de zodie

Chiar dacă femeile sunt cele care de obicei planifică în cel mai mic detaliu ideea de nuntă ,știind exact ce își doresc, nici bărbații nu trebuie subestimați, deoarece și ei au câteva aspecte planificate printre care și vârsta la care își doresc să se căsătorească. Iată ce are de spus semnul zodiacal despre asta!

Berbec

În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia își doresc să se căsătorească la o vârstă medie, de tranziție și, prin urmare, își vor exprima preferința pentru un interval cuprins între 24 și 27 de ani.

Taur

Nativii Taur își prețuiesc tinerețea mai mult decât orice și gândesc că oricum căsătoria este ceva ce ai până la sfârșitul vieții astfel că o pot face și mai târziu. Aceștia preferă așadar să se căsătorească undeva după vârsta de 30 de ani.

Gemeni

Persoanele Gemeni sunt firi pragmatice, iar din acest motiv și-au organizat viața din fir a păr. Aceste persoane vor face tot posibilul să se căsătorească la vârsta de 25 de ani, nici mai mult, nici mai puțin.

Rac

În cazul nativilor Rac, vorbim despre bărbați cărora le place foarte mult distracția și care vor amâna pe cât de mult momentul în care își vor pune pirostriile. Așadar, ne așteptăm ca aceștia să e căsătorească chiar și după 40 de ani.

Leu

De asemenea, contrar celor dinaintea lor, nativii Leu își doresc să se căsătorească pe cât de devreme pot, neavând un interval fix pe care și l-au creionat. Din acest considerent, ei au șansa să se căsătorească în jurul vârstei de 23 de ani.

Fecioară

Bărbații Fecioară sunt cerebrali și își doresc ca până să se pună la casa lor, să își creeze o situație materială destul de bună care să le fie punct de sprijin pentru viața de familie. Așadar, căsătoria apare după vârsta de 30 de ani.

Balanță

În ceea ce îi privește pe posesorii semnului zodiacal al Balanței, vorbim despre bărbați familiști care se lasă purtați de valul sentimenelor și nu și-au planificat cu exactitate o vârstă. Ei așteaptă persoana potrivită și sunt gata să facă pasul cel mare la orice vârstă.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt oameni de carieră, iar pe primul loc pentru aceștia este să performeze pe planul profesional pe care și l-au ales pentru a activa. Nu este surprinzător că aceștia se căsătoresc după vârsta de 40 de ani sau chiar niciodată.

Săgetător

Posesorii semnului zodiacal al Săgetătorului sunt bărbați responsabili și își doresc să dețină o minimă stabilitate financiară înainte de a-și lua angajamentul căsătoriei. Aceștia preferă vârsta de maximum 28 de ani pentru a se căsători.

Capricorn

În cazul nativilor Capricorn, aceștia iubesc foarte mult copiii și sunt pregătiți de foarte tineri să își întemeieze o familie. Pentru ei, vârsta nu este un impediment, deoarece vor da tot ce pot la orice vârstă.

Vărsător

Pe cât de libertini sunt văzuți nativii Vărsător, pe atât de dorinci sunt să se lege de jumătatea lor prin căsătorie însă nu oricând și nu oricum. Bărbații Vărsător își doresc să facă pasul cel mare la vârsta de 40 de ani…

Pești

Pentru nativii Pești, cel mai important aspect al vieții lor este să se desăvârșească din punct de vedere personal și profesional. Aceștia preferă să se căsătorească după vârsta de 35 de ani, atunci când, după părerea lor, ar trebui să își încheie procesul de formare teoretică.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..