Home Stiri mondene La două zile după ce a ajuns de urgență la spital, Oana Roman a fost externată. Ce diagnostic a primit

La două zile după ce a ajuns de urgență la spital, Oana Roman a fost externată. Ce diagnostic a primit

de negriuelena

După două zile în care a fost internată de urgență la spital, Oana Roman a fost externată și a făcut public și diagnosticul pus de medici.

Aceasta a primit îngrijirile necesare din partea medicilor și s-a pus pe picioare, iar astăzi, la externare, a postat un filmuleț pe conturile sale de socializare.

Oana Roman a dorit să transmită fanilor săi că se simte bine și își poate relua activitatea, iar diagnosticul pe care i l-au pus medicii este „amigdalită pultacee”.

Conform vedetei, a luat amigdalită de la fiica sa, Iza, iar sistemul imunitar îi scăzuse pe fondul epuizării.

„Am avut o amigdalită pultacee. Am luat-o în urma faptului că sistemul meu imunitar a scăzut. Am luat-o de la Iza. Am dormit, m-am odihnit”, a transmis Oana Roman.

Oana Roman se afla la botezul fetiței soților Gabriela Cristea și Tavi Clonda atunci când i se făcuse rău și avusese nevoie de internare de urgență la spital.

„Oana a avut o mică problema şi a trebuit să o duc la un spital. Momentan aştept să mă sune după ce se face un control, să vedem care este situaţia.

Deocamdată aştept şi eu cu sufletul la gură. Este vorba despre epuizarea energiei, consumul de energie şi agitaţie.

Sper că o sa fie bine, nu că sper, trebuie să fie bine”, explicase după internare Marius Elisei, soțul Oanei Roman, pentru Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies