Home Stiri mondene Larisa Iordache, revenire în forță după cele trei intervenții chirurgicale

Larisa Iordache, revenire în forță după cele trei intervenții chirurgicale

de Buinoschi Andreea

După ce s-a accidentat la Campionatele Mondiale de la Montreal, Larisa a trecut prin trei ani de chin. Frumoasa sportivă s-a operat de trei ori, dar, acum, pare să se fi recuperat complet și are planuri foarte mari cu viața sa.

Ruptura de tendon a fost cea care a ținut-o departe pe tânără de sala de antrenamente și, în ciuda faptului că recuperarea părea să fie gata în mai puțin de un an, aceasta a durat trei ani. Acum, Larisa și-a revenit complet și vrea să participe la Jocurile Olimpice din anul 2021.

„Ar fi o dorinţă împlinită, nu un vis. O să fie o dorinţă împlinită, pentru că o să-mi arăt mie încă o dată că am putut şi pot”, le-a spus aceasta celor de la AntenaSport.

„Timpul, poate și ăsta e un motiv. Însă este destul de greu să găsești pe cineva în ziua de azi și să îţi ofere exact iubirea de care ai nevoie sau să te completeze și să îți înțeleagă viața în totalitate. Trecutul pe care l-am avut m-a ajutat să fiu omul de astăzi. Nimic nu aș schimba”, a continuat sportiva, potrivit site-ului spynews.ro.

„După operaţia din octombrie, din păcate, la distanţă de fix două luni, am avut o altă operaţie, tot la tendonul achilian, deoarece m-am grăbit cu recuperarea şi, din păcate, mi s-a rupt iar tendonul. Acum sunt bine, mulţumesc. Însă este destul de greu, deoarece trebuie să îmi recuperez dublu mobilitatea şi musculatura. Tendonul acum este foarte rigid şi foarte sensibil. Însă sper cât de curând să îmi revin. Îmi este dor să concurez şi să am o zi grea la antrenament însă să ies din sală mulțumită de mine. Dar sper să mă ajute şi sănătatea! Sper că în momentul în care trebuie să iau o decizie, să iau cea mai bună decizie pentru mine”, declarase fata pentru cei de la infoploiesticity.ro în urmă cu doi ani…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies