Home Stiri mondene Larisa și Alin Oprea nu au mai divorțat. Iată ce se întâmplă de aici înainte!

Larisa și Alin Oprea nu au mai divorțat. Iată ce se întâmplă de aici înainte!

de Buinoschi Andreea

După 23 de ani de căsnicie și doi copii, Larisa și Alin au decis să puncă punct căscniciei dintre ei. Motivul divorțului este unul des întâlnit în cupluri: infidelitatea.

Deoarece Larisa a preferat să plece în Anglia pentru a fi alături de fata sa, care urmează studiile în acea țară, Alin și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, culmea, chiar o prietenă apropiată a familiei.

Astăzi, cei doi s-au întâlnit la un birou notarial de lângă parcul Cișmigiu. Larisa și cei doi copii ai săi au ajuns acolo primii, dând semne că vor ca acest lucru să se termine cât mai repede.

Deși Alin Oprea și soția sa erau de acord să divorțeze și ar fi vrut ca totul să se termine astăzi, din păcate, vor trebui să se mai revadă, dar, de data aceasta, chiar în fața judecătorilor. Se pare că fostul membru al trupei Talisman nu a vrut să semneze actele, deoarece Larisa își dorește să îi păstreze numele de familie. „Nu am divorțat. Nu este de acord să păstrez numele, de aia nu am divorțat. O să vedem în judecată!”, le-a spus aceasta paparazzilor de la Spynews.ro.

Paparazii Click.ro au surprins-o pe Larisa astăzi, în fața biroului notarului. Era însoțită de cei doi copii ai săi, Adrian, în vârstă de 21 de ani, dar și Melisa, în vârsta de 17 ani. Cei trei au venit din Londra special pentru divorț, însă, cu toate acestea, norocul nu a fost de partea lor.

Mai mult decât atât, Oprea și soția sa deja au pus la punct toate detaliile. Au stabilit și pensia alimentară pe care artistul o datorează celor doi copii, ambii find studenți la o facultate renumită din Anglia, dar și modul în care vor împărți averea…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies