Home Stiri mondene Larisa, un nou atac la adresa lui Alin Oprea

Larisa, un nou atac la adresa lui Alin Oprea

de Buinoschi Andreea

Scandalul momentului nu pare să se termine prea curând. După ce Alin a făcut o serie de dezvăluiri incendiare despre fosta sa soție și despre aventurile pe care le-a avut pe parcursul întregii căsnicii, acum a venit rândul Larisei pentru a spune partea sa de adevăr.

Cei doi au decis să pună punct, după o căsnicie ce a durat 22 de ani, iar această veste a venit ca un șoc pentru fanii lor. Încă din momentul în care cei doi și-au confirmat separarea, fiecare a făcut afirmații care dintre care mai grave la adresa celuilalt.

Alin Oprea a luat atitudine și, invitat în emisiunea ”XNS” acesta a spus că fosta sa soție l-a înșelat și nu doar o dată. „Crezi că dacă minți câștigi ceva? Îți spun eu, nu câștigi! Pierzi tot! Familie, prieteni și iubirea adevărată! Fii sincer și poți câștiga multe…. Mai ales respectul de sine”, a fost mesajul postat de Larisa Oprea, pe contul său de Instagram.

La începutul acestei luni, Alin Oprea a declarat faptul că fosta sa soție l-a înșelat cu nouă bărbați și că nu el este vinovat pentru despărțire. „O perioadă de peste cinci ani, telefoanele societății a cărui administrator eram și care avea ca obiect de activitate organizarea unor evenimete cultural artistice publice au fost monitorizate de către instituții abilitate ale statului (ascultări telefonice, interceptări de mesaje, înregistrări ambientale etc). Motivul invocat a fost cercetarea unor instituții publice vizând anumite personalități politice. Două dintre telefoanele societății erau în folosința mea și a soției în toată această perioadă. La finalizarea cercetărilor și după casarea tuturor dosarelor în cauză, am fost contactat de către un reprezentant care răspundea de arhiva digitală stocată în serverele instituției, informându-mă că pot consulta în termen de două săptămâni toate elementele audio, video și text, care ne vizau pe amândoi.

Am acceptat invitația din pură curiozitate, însă, în momentul în care am fost pus față în față cu adevărul gol-goluț, am avut parte de șocul vieții mele: infidelitățile femeii care îmi jurase credință. Cea pe care eu o credeam cea mai loială, devotată și familistă convinsă, era doar o mască ireală. Am conștientizat cu stupoare și o profundă dezamăgire că realitatea mea era total diferită față de a ei. În momentele în care eu mă confruntam cu unele dintre cele mai grave și apăsătoare probleme, soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați”, a mărturisit acesta, pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies