Home Stiri mondene Laura Cosoi a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

Laura Cosoi a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

de Clara

Laura Cosoi este în culmea fericirii, deoarece este însărcinată pentru a treia oară. Actrița a dat vestea chiar în prima zi de Crăciun, mărturisind că o familie numeroasă era lucrul pe care ea şi soţul ei, Cosmin, şi-l doreau cel mai mult.

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment, brațele noastre devin şi mai încăpătoare, sufletul plin, emoţiile şi mai copleșitoare, căci, în lumea asta a noastră, mai aşteptăm o fetiţă, o surioară pentru Rita şi Vera.

Ce dar minunat este viaţa, câtă bogăţie pot aduce copiii, ce sentiment înălţător de recunoştinţă ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare şi de bun este Dumnezeu cu noi!… Mi-am dorit să împărtăşesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteţi parte din viaţa mea şi mi-aţi fost alături de fiecare dată în toate momentele importante şi pentru asta vă mulţumesc! Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace şi lumină, alături de oamenii apropiaţi sufletului vostru!”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

„La un moment dat, îi ziceam lui Cosmin: «Măi, dar noi ne mai dorim un copil în tot haosul ăsta?». Noi simțim că ar mai intra un pui mic, știi? Pentru că au plecat fetele la grădiniță, la creșă… E casa goală. Noi nu avem ajutoare. Nu avem bonă. Recunosc, la curățenie ne ajută cineva, dacă avem o situație, dar, în general, nu am avut surprize…

El e mai pragmatic și a zis că e foarte greu să spui ce-ți dorești, atât timp cât nu poți controla. Vedea și un băiețel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii”, a spus aceasta în emisiunea lui Cătălin Măruță, în urmă cu trei luni.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies