Home Stiri mondene Laura Cosoi a făcut anunțul important: „Zi mare în viața noastră”

Laura Cosoi a făcut anunțul important: „Zi mare în viața noastră”

de negriuelena

La un an de când s-a născut fiica lor, Rita, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean încep o etapă nouă în viața de familie.

Frumoasa actriță și soțul său au luat o decizie importantă pe care au ținut să o împărtășească fanilor, cu privire la micuța Rita.

Întrucât doresc să se ocupe și de latura profesională, sunt nevoiți să își lase fetița pe mâinile unor persoane competente.

Așadar, deși inițial au luat în considerare bona sau creșa, în final s-au decis să o dea pe Rita la creșă.

Cu toate că i-a fost greu să recurgă la acest ajutor, Laura Cosoi și soțul său consideră că așa este cel mai bine în cazul lor, pentru ca micuța să învețe să fie sociabilă și activă.

„Zi mare în viaţa Ritei şi a noastră, ca familie! Rita merge la creşă de câteva zile, așadar am trecut într-o nouă etapă!

Am văzut în jurul nostru tot felul de exemple: prieteni care au angajat bone filipineze, românce, rusoaice, alții care au apelat la bunici să stea cu copiii sau mame care l-au îngrijit pe cel mic până la trei ani, apoi l-au dat la grădiniță.

Avem și prieteni care au apelat la creșă încă de când copilul era foarte mic.

Împreună cu Cosmin am analizat cu atenție și variantă creșă și pe cea a bonei și am ajuns la niște concluzii”, a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

„Bineînțeles că fiecare mamă alege pentru copilul ei ce e mai bine – cel mic nu trebuie scos forțat din mediul lui, iar mama trebuie să aibă grijă de psihicul ei”, a mai punctat actrița.

„Concluzia ar fi ca între variantele bona vs creșă, am ales creșa, pentru că se potrivește mai bine felului de a fi al Ritei.

Iar dacă voi mai avea un copil, tot așa voi proceda: observ din comportamentul lui ce i-ar face mai bine și urmez acea variantă.

Adică nu voi da copilul la creșă doar pentru că așa am procedat cu Rita, ci voi ține cont de caracteristicile personalității lui”, a conchis Laura Cosoi…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies