Home Stiri mondene Laura Cosoi a luat o decizie radicală, la două luni de la nașterea mezinei

Laura Cosoi a luat o decizie radicală, la două luni de la nașterea mezinei

de Clara
  • Laura Cosoi iubește vacanțele și natura, motiv pentru care a decis să își îndeplinească o dorință.
  • Artista a făcut o mare pasiune pentru județul Maramureș, așa că decizia i-a fost ușurată considerabil.
  • Mai exact, Laura Cosoi a decis să își cumpere o casă în Maramureș, fiind locul în care cele trei fete ale sale au fost botezate.

Laura Cosoi iubește vacanțele și natura, motiv pentru care a decis să își îndeplinească o dorință. Artista a făcut o mare pasiune pentru județul Maramureș, așa că decizia i-a fost ușurată considerabil.

Mai exact, Laura Cosoi a decis să își cumpere o casă în Maramureș, fiind locul în care cele trei fete ale sale au fost botezate.

Laura Cosoi își ia casă în Maramureș

„Suntem la căsuța noastră, în Maramureș. Am făcut, recent, actele pentru terenul pe care l-am cumpărat. Avem de toate, verdeață, grădină, livadă. Seara mergem pe deal să vedem apusul. Peisajul e mirific, respirăm aer curat. Cele mici se simt foarte bine aici. Va fi căsuța noastră de vacanță, unde intenționăm să petrecem mult timp.

Căsuța are, momentan, doar două camere, dar o vom renova, îi vom face și mansardă. Vom păstra, însă, arhitectura, stilul vechi al acesteia”, a spus actrița.

Artista și soțul ei se știu de două decenii

Deși se știu de 20 de ani, Laura și Cosmin au început să fie împreună de doar zece ani. Cu toate acestea, au reușit să construiască o familie extrem de frumoasă, având, în prezent, trei fete minunate.

Mai mult decât atât, cea mai importantă schimbare care a venit odată cu relația lor a fost modul în care Laura a văzut viața de mamă. Până să aibă o relație cu Cosmin, Laura susținea că nu avea dezvoltată latura maternă.

Laura susține că a devenit femeie doar datorită lui Cosmin, deoarece, în relațiile anterioare, ea era bărbatul în casă. Cu toate acestea, lucrurile s-au așezat extrem de bine și de frumos pentru frumoasa actriță care, în prezent, trăiește cele mai prețioase clipe alături de copiii și de soțul ei.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies