Home Stiri mondene Laura Cosoi a recunoscut cine o ajută în creșterea celor trei copii: „Mi-o aduce doar să o alăptez”

Laura Cosoi a recunoscut cine o ajută în creșterea celor trei copii: „Mi-o aduce doar să o alăptez”

de Clara
  • Laura Cosoi nu are timp suficient cât pentru a se ocupa de treburile casnice, deoarece are trei copii.
  • Actrița a decis să apeleze la ajutor și are pe cineva care îi face curățenie.
  • De asemenea, după ce și-au botezat și cel de-al treilea copil în Maramureș, Laura Cosoi și soțul ei au decis să își cumpere o casă acolo.

Laura Cosoi, deoarece are trei copii, iar ultimul are aproximativ trei luni și jumătate și a decis să se întoarcă și pe scenă, nu are timp suficient cât pentru a se ocupa de treburile casnice.

Așadar, actrița a decis să apeleze la ajutor și are pe cineva care îi face curățenie, pentru ca ea să se poată implica în creșterea celor trei fete ale sale.

Laura Cosoi primește ajutor și din partea mamei și din partea unei alte femei

„Ziua, fetele sunt plecate la creșă și la grădiniță, iar eu stau cu Lara și, când sunt la repetiții, o iau pe Lara cu mine, pentru că sunt la repetiții de text și colegii mei sunt înțelegători. În perioada aceasta, este și mama la mine, care mai iese cu Lara în parc și mi-o aduce doar să o alăptez la repetiții. (…)

Am pe cineva care mă ajută la curățenie zi de zi, ceea ce contează foarte mult, pentru că nu mai trebuie să mă gospodăresc și mă ajută foarte mult asta, dar, după-amiază, sunt cam singură cu copiii, Cosmin are destul de multe proiecte. Mă mai ajută și mama, stă cu mine acum, are grijă de Lara care stă mai mult în cărucior acum”, a spus Laura Cosoi în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la tvmania.ro.

Actrița și soțul ei și-au cumpărat o casă în Maramureș

După ce și-au botezat și cel de-al treilea copil în Maramureș, Laura Cosoi și soțul ei au decis să își cumpere o casă acolo.

Cei doi au făcut actele pentru terenul pe care l-au achiziționat și se bucură de lucrurile care vin la pachet cu el: livadă, grădină și mult spațiu verde pentru ei și pentru copii.

Laura Cosoi este extrem de încântată și este foarte nerăbdătoare, pentru a petrece timpul acolo ori de câte ori are ocazia.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies