Home Stiri mondene Laura Cosoi a spus totul despre a doua sarcină

Laura Cosoi a spus totul despre a doua sarcină

de negriuelena

Laura Cosoi a adus pe lume primul copil anul trecut, în iunie. Fiica lor a primit numele Rita, creștinarea acesteia având loc în Maramureș. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Laura Cosoi a fost întrebată dacă ea și soțul său plănuiesc să mai aibă copii.

Laura Cosoi a declarat că este nerăbdătoare să devină mamă pentru a doua oară, atât ea, cât și soțul său, Cosmin Curticăpean, dorindu-și foarte mult să își mărească familia.

„Minimum unul. Amândoi ne dorim foarte mult şi e un noroc că în momentul în care am născut, am venit acasă şi amândoi am zis că ne mai dorim un copil. Adică chiar în primele luni, când de obicei nu te mai gândeşti la un copil. Dar mi se pare că pentru Rita ar trebui să facem asta şi ea e completă în momentul în care mai are un frate sau o surioară, pentru că până atunci, jumătate eu, jumătate el”, a spus Laura Cosoi.

În cadrul unui evenimentului VIVA! Party 2019, actrița a vorbit despre fiica sa, Rita, oferind detalii cu adevărat emoționante legate de viața lor de familie.

„Nouă ne e dor de Rita şi când e în camera de lângă, ca să înţelegi… E un copil foarte, foarte bun. Un copil blând, nu are toane. E un copil de la care ştii la ce să te aştepţi. Comunicăm extraordinar de bine, doarme noaptea. Chiar doarme de la început. E un copil care ne-a împlinit şi cumva ne-a cununat cu totul, cu relaţia şi nu putem să ne mai imaginăm viaţa altfel sau cum era înainte. Mi se pare că e vorba despre altcineva…

Sincer, noi eram foarte sudaţi. Ne-am dat seama de asta şi când a venit Rita. Într-adevăr, e o încercare un copil, dar noi facem echipă. Suntem o echipă şi iubirea cumva e mai mare pentru că e omul care m-a făcut mamă, eu sunt persoana care l-a făcut tată şi, când ne uităm la Rita, ni se pare incredibil”, a precizat Laura Cosoi.

Sursa: parintidenota10.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies