Home Stiri mondene Laura Cosoi a trecut prin momente stresante din cauza sarcinii

Laura Cosoi a trecut prin momente stresante din cauza sarcinii

de Clara

Laura Cosoi mai are foarte puțin și va aduce pe lume cel de-al treilea copil. De curând, aceasta a făcut declarații despre modul în care evoluează sarcina, fiind extrem de nerăbdătoare să își întâlnească cea de-a treia fată, mai ales că și primele două fiice sunt încântate.

„Am avut o perioadă grea și am stat stresată să fie și ea bine. În rest, analizele sunt perfecte, copilul a crescut, s-a dezvoltat foarte frumos și cred că va fi un copil foarte fericit, vesel. Sincer, nu-mi dau seama cu cine seamănă (n.r. – din fotografii)”, a mărturisit aceasta într-o emisiune televizată.

„Șapte luni, în iulie nasc. (…) Placenta, fiind voluminoasă, e mai mare burtica decât în mod normal. La Vero a fost posterioară. Semnalele le primesc de la ea, faptul că se agită, se învârte. În momentul ăsta, știu că e bine, am fost la control săptămâna trecută”, a mai spus actrița, conform viva.ro.

Laura Cosoi a ales numele copilului

„Bine, totul este în grafic, ca să spun așa. Totul este ca la carte, foarte bine se dezvoltă. Am fost foarte bine și eu în perioada aceasta. Nu văd mari diferențe. Mi se pare că totul este mult mai așezat. Este totul foarte în tihnă, suntem liniștiți, așteptăm să o vedem la fiecare control. Familia o așteaptă, surioarele sunt pregătite, întreabă de ea.

Foarte bine, Rita s-a bucurat foarte tare, cea mică nu a înțeles mare lucru. Rita s-a bucurat și a zis: «Vera, o să ai și tu o surioară!». E totul foarte frumos, e o perioadă plăcută. Da, avem o idee de nume, dar încă nu anunțăm. Cred că se potrivește. Întotdeauna cred în energia momentului atunci când aleg un nume și în modul în care rezonează cu noi. Sigur se potrivește”, a spus Laura Cosoi, conform celor de la impact.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies