Home Stiri mondene Laura Cosoi, declarații despre a treia sarcină

Laura Cosoi, declarații despre a treia sarcină

de Clara

Laura Cosoi a oferit un interviu pentru cei de la okmagazine.ro și a vorbit despre cum a început relația dintre ea și soțul ei, adăugând faptul că își doresc să mai facă un copil.

„De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii. El e partenerul acela foarte prezent, implicat, e cot la cot cu mine în ceea ce priveşte creșterea copiilor.

Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012 însă, de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort. Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit.

Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit. Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun «La mulţi ani!» şi i-am zis că e veşnicul adolescent, nu se gândeşte la familie, la copii, şi el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: «Dar tu nu te simţi deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?». Am rămas şocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă şi aşa a rămas.

M-am gândit mult la ce a spus el atunci. Mă şi amuza, dar mă şi intriga. A fost primul lui semn spre mine şi noi ne ştiam de mulţi ani. Şi după ceva timp am început o relaţie”, a spus actrița pentru cei de la okmagazine.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies