Home Stiri mondene Laura Cosoi, declarații despre cum sarcinile au schimbat-o: „Nici nu mi-am imaginat vreodată”

Laura Cosoi, declarații despre cum sarcinile au schimbat-o: „Nici nu mi-am imaginat vreodată”

de Clara
  • Laura Cosoi se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil și vrea ca, și de data aceasta, să nască natural.
  • Aceasta susține că niciodată nu s-a gândit că ar putea aduce pe lume un copil pe cale naturală.
  • Actrița a declarat că foarte multe schimbări benefice au apărut în viața ei de când este cu Cosmin.

Laura Cosoi se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil care, și de data aceasta, va fi tot o fată. Aceasta susține că niciodată nu s-a gândit că ar putea aduce pe lume un copil pe cale naturală, iar multe schimbări din viața ei s-au produs odată cu începerea relației cu soțul ei, Cosmin.

În urmă cu puțin timp, Laura a declarat că mereu ea a trebuit să fie bărbatul în relație, dar lucrurile s-au schimbat odată cu actuala sa poveste de dragoste. „Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a spus Laura în cadrul unui podcast.

Laura Cosoi are o relație solidă cu soțul ei

„Noi ne știm de 20 de ani, am fost prieteni, nu a fost niciodată o variantă de iubit, cum nici eu nu am fost pentru el, dar avem foarte multe lucruri în comun. Cred că a fost timpul cel mai important, pentru că ne intersectam destul de des, dar complicat. Nu s-a pus problema de ceva între noi, până într-o zi.

Am împlinit 10 ani de prima oară când m-am uitat altfel la el.(…) Altă dată, mă simțeam bărbatul din relație. Nu m-am mai simțit așa de când am început să fiu cu el. Am devenit femeie abia când am fost lângă el, de asta cred că sunt și foarte maternă. Așa mă vede și așa mă simt, dincolo de uimirea celor din jurul meu. Mama se uită la mine și îmi spune că nu îi vine să creadă că eu sunt așa”, a spus Laura în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Actrița a vrut mereu să nască natural

„M-am descoperit treptat de-a lungul timpului, inclusiv nașterile naturale nu au fost de la început în plan. Nici nu mi-am imaginat vreodată că voi naște natural. Eu am spus dintotdeauna că nu voi naște natural, că eu trăiesc într-un secol, în niște ani, pot să aleg, pot să beneficiez de niște avantaje ale medicinei.

Acum alegem varianta comodă, mai scurtă, prescurtările sunt la modă. În momentul în care am rămas însărcinată, mi s-a inoculat așa, ceva și nu mi-am pus problema să nasc altfel decât natural. Nu mi-a fost frică. Mi s-a părut, de fapt, că așa a fost dintotdeauna”, a continuat aceasta.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies