Home Stiri mondene Laura Cosoi, declarații despre numele celui de-al treilea copil

Laura Cosoi, declarații despre numele celui de-al treilea copil

de Clara

Laura Cosoi se pregătește pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil. Recent, aceasta a acordat un scurt interviu și a vorbit despre numele micuței, dar și despre cum evoluează sarcina.

„Bine, totul este în grafic, ca să spun așa. Totul este ca la carte, foarte bine se dezvoltă. Am fost foarte bine și eu în perioada aceasta. Nu văd mari diferențe. Mi se pare că totul este mult mai așezat. Este totul foarte în tihnă, suntem liniștiți, așteptăm să o vedem la fiecare control. Familia o așteaptă, surioarele sunt pregătite, întreabă de ea.

Foarte bine, Rita s-a bucurat foarte tare, cea mică nu a înțeles mare lucru. Rita s-a bucurat și a zis: «Vera, o să ai și tu o surioară!». E totul foarte frumos, e o perioadă plăcută.

Da, avem o idee de nume, dar încă nu anunțăm. Cred că se potrivește. Întotdeauna cred în energia momentului atunci când aleg un nume și în modul în care rezonează cu noi. Sigur se potrivește”, a spus Laura Cosoi, conform celor de la impact.ro.

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment, brațele noastre devin şi mai încăpătoare, sufletul plin, emoţiile şi mai copleșitoare, căci, în lumea asta a noastră, mai aşteptăm o fetiţă, o surioară pentru Rita şi Vera…

Ce dar minunat este viaţa, câtă bogăţie pot aduce copiii, ce sentiment înălţător de recunoştinţă ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare şi de bun este Dumnezeu cu noi!”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies