Home Stiri mondene Laura Cosoi, despre secretul căsniciei de succes

Laura Cosoi, despre secretul căsniciei de succes

de Arseni Ana

Puține persoane pot considera că au o căsnicie reușită, iar când ne raportăm la cele care fac parte din showbiz, șansele scad, din păcate, și mai mult. Printre vedetele care au o căsnicie de succes se află Laura Cosoi, în vârstă de 37 de ani, și soțul său, Cosmin Curticăpean, ce are 42 de ani, care s-au căsătorit în 2015.

Cei doi se pot considera, cu adevărat, norocoși, deoarece au o familie frumoasă bazată pe dragoste, respect și încredere. Cu toate că nu sunt nici ei scutiți de diferite probleme, reușesc de fiecare dată să treacă peste provocările vieții. Frumoasa blondină poate spune că a găsit secretul căsniciei de succes și își trăiește fericirea alături de cel pe care îl consideră bărbatul visurilor sale. Aceasta are încredere deplină în soțul său și nu este geloasă, după cum a declarat chiar ea.

„Cosmin este băiatul visurilor mele. El era în visul meu de când eram mică. Relaţia noastră funcţionează foarte bine. Eu nu sunt geloasă şi nici isterică în căsnicia mea. Nu-i controlez telefonul”, a spus Laura Cosoi.

Deși este conștientă că nu există o „rețetă” a căsniciei perfecte, întrucât fiecare cuplu are propria poveste, vedeta își găsește reperul chiar în familia sa, fiind inspirată de bunicii ei, care sunt căsătoriți de șase decade.

„Relaţiile sunt foarte diferite. Bunicii mei au 60 de ani de căsnicie, iar asta este clar o dovadă de dragoste. Povestea lor mă inspiră”, a adăugat frumoasa blondină.

După ce a fost implicată într-o relație cu Smiley, ce a durat cinci ani, până în 2012, Laura Cosoi și-a refăcut viața împreună cu Cosmin Curticăpean, cel care i-a devenit soț în 2015. Aceasta își dorea foarte mult un copil, iar alături de soțul său acest vis i s-a îndeplinit. Laura Cosoi a adus pe lume anul trecut o fetiță ce a primit numele Rita.

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies