Home Stiri mondene Laura Cosoi, dezvăluiri fără perdea despre mariajul ei: „Devine mai subtilă”

Laura Cosoi, dezvăluiri fără perdea despre mariajul ei: „Devine mai subtilă”

de Clara
  • Laura Cosoi și Cosmin formează un cuplu de zece ani.
  • Cei doi au o viață minunată, mai ales că cea de-a treia fiică li s-a născut în această vară.
  • Au mai trecut și prin momente tensionate, dar au știut mereu cum să le gestioneze.

Laura Cosoi și Cosmin formează un cuplu de zece ani și au o viață minunată, mai ales că cea de-a treia fiică li s-a născut în această vară.

Cu toate acestea, cei doi au mai trecut și prin momente tensionate, dar au știut mereu cum să le gestioneze, pentru ca situația să nu degenereze.

Cum au depășit Laura Cosoi și soțul ei tensiunile din relație?

Laura Cosoi susține faptul că ceea ce stă la baza unei relații sănătoase este comunicarea. Conform ei, aceasta este cea mai bună modalitate prin care oamenii se pot înțelege între ei și prin care pot ajunge la un numitor comun.

„Am avut și noi astfel de perioade, dar le-am depășit mereu printr-o bună comunicare și, mai ales, prin iubire- fundația pe care construiești orice lucru ce durează, indiferent că e vorba despre familie sau carieră. Depășite astfel, încercările prin care treci nu fac altceva decât să-ți consolideze relația, iar comunicarea devine mai subtilă, genul «din priviri»”, a spus aceasta în mediul online.

Actrița recunoaște că a fost nevoie și de compromisuri

Laura Cosoi a adăugat și faptul că, pentru o bună funcționare a relației, a fost nevoie și de compromisuri. De asemenea, soțul ei merge foarte mult pe argumente, în timp ce ea este colerică.

În ciuda acestui lucru, cei doi cu trecut peste tot cu bine și, acum, se bucură de cele mai frumoase momente pe care le puteau trăi. Aceștia și-au botezat, în urmă cu doar câteva săptămâni, fiica, pe Lara.

Botezul a avut loc în Maramureș, la aceeași biserică la care au fost botezate și primele două fete, iar slujba a fost săvârșită tot de către același preot. După aceea, aceștia au petrecut și s-au bucurat pentru a treia minune din viața lor, după care au dat vestea că își doresc să își cumpere o casă în Maramureș.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies