Home Stiri mondene Laura Cosoi își dorește încă un copil: „Nu poți controla”

Laura Cosoi își dorește încă un copil: „Nu poți controla”

de Clara

Laura Cosoi și-a dorit mereu să devină mămică și, de doar câțiva ani, visul i s-a îndeplinit. Aceasta are două fetițe, dar se pare că nu vrea să se oprească aici, deoarece iubește copiii mult prea mult.

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit celor de la okmagazine.ro, actrița a spus că bebe trei este pe drum, deoarece ea și soțul ei vor să aibă și un băiat. „El e mai pragmatic şi a zis că e foarte greu să spui ce-ţi doreşti, atât timp cât nu poţi controla. Vedea şi un băieţel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii”, a mărturisit fosta iubită a lui Smiley.

În cadrul aceluiași interviu, Laura a vorbit și despre începutul relației cu soțul ei. Deși se știau de mai mult timp, la început aceasta nu l-a văzut ca pe un partener, dar timpul i-a adus împreună.

„Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea (n.r. – râde). Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012 însă, de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort.

Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit. Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit”, a mai adăugat vedeta pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies