Home Stiri mondene Laura Cosoi nu l-a uitat pe Smiley. Încă păstrează unul dintre cadouri

Laura Cosoi nu l-a uitat pe Smiley. Încă păstrează unul dintre cadouri

de Buinoschi Andreea

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au avut o relație de cinci ani, dar au decis să meargă pe drumuri separate, spre marea surprindere a tuturor.

Acum, actrița a decis să vorbească despre perioada în care au fost împreună, dar și despre ceea ce încă îi leagă. În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, Laura a dat mai multe detalii personale despre povestea lor de iubire, specificând faptul că despărțirea a fost destul de grea.

„Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical. S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum. Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală.

Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună. Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a mărturisit Laura…

Mai mult decât atât, se pare că cei doi foști iubiți mai sunt legați de ceva. Pe vremea când erau împreună, cei doi au avut grijă de un cățel din rasa Yorkshire Terrier Toy. Patrupedul a fost un cadou pe care și l-au făcut și, la fel ca și atunci, animăluțul înseamnă foarte mult pentru ei.

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies