Home Stiri mondene Laura Cosoi recunoaște că încă se întâlnește cu Smiley

Laura Cosoi recunoaște că încă se întâlnește cu Smiley

de Clara

Smiley și Laura Cosoi au format un cuplu în urmă cu mai mult timp, despărțirea lor având loc acum un deceniu. Cu toate acestea, cei doi foști parteneri încă se mai întâlnesc, iar actrița a spus în ce circumstanțe.

„Fiecare are treaba lui. Suntem în aceeași agenție de impresariat, motiv pentru care ne mai întâlnim în diverse situații, dar nu e nimic ieșit din comun”, a declarat aceasta pentru cei de la impact.ro.

Laura Cosoi se pregătește să nască cel de-al treilea copil

„Da, nu e vreun mare secret și nici nu am căutat așa numele copiilor noștri, să aibă neapărat o simbolistică, dar am fost niște oameni foarte instinctivi în alegerea numelor și, în continuare, am mers pe acest instinct, nu neapărat pe o regulă anume. Pur și simplu, a venit numele, cum au venit și celelalte două, pur și simplu, într-un moment.

Nu am avut opțiuni, liste cu copii cu nume, adică pur și simplu ni s-a părut că trebuie să fie un nume care să însemne ceva pentru noi și să aibă o rezonanță în contextul familiei noastre”, a spus Laura Cosoi pentru cei de la viva.ro.

„Evident că nu o să dezvăluim numele, pentru că așteptăm să se nască și să o văd și atunci o să spun numele, exact cum am procedat și în celelalte două cazuri.

Sunt tot două nume, adică amândouă fetițele au două nume, Ana Rita și Vera Maria. Vera e născută chiar de Sfânta Maria, pe 15 august, iar acum vor fi și pentru cea de-a treia fetiță tot două nume, așa că nu mai e atât de mult și… Nu e un nume nemaiîntâlnit, inventat. E un nume care nouă ne place și mi se pare că se potrivește foarte bine chiar cu ea, cea cu care va veni pe lume”, a mai spus actrița.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies