Home Stiri mondene Laura Cosoi se destăinuie despre cea de-a treia sarcină. „Sunt extrem de fericită și…”

Laura Cosoi se destăinuie despre cea de-a treia sarcină. „Sunt extrem de fericită și…”

de negriuelena

Laura Cosoi este însărcinată pentru a doua oară, dar fericirea pe care o resimte a determinat-o să își dorească foarte mult și pe cel de-al treilea copil.

Cum și de data aceasta va avea tot fetiță, blondina visează să îi dăruiască și un băiețel soțului ei.

De curând, aceasta s-a destăinuit în legătură cu cea de-a doua sarcină, dar și despre visul de a avea și al treilea copil.

„În primul trimestru am avut foarte multe turnee, repetiții, am jucat în februarie aproape în fiecare zi în alt oraș.

Asta mică mișcă foarte mult, este extrem de activă, îmi dă semne, ceea ce este cel mai important lucru”, a transmis Laura Cosoi.

„În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii.

Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent.

Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că…

Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel.

Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a declarat Laura Cosoi pentru Unica.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, cel de-al doilea trimestru se apropie de final și pot spune că a fost o perioada bună.

Sunt, într-adevăr și zile când obosesc mai repede, când mai am unele dureri, nu pot să fac efort fizic foarte mult, dar per total sunt bine.

Aș fi vrut să fac mai multă mișcare, dar din păcate îmi rămân doar exercițiile pe saltea, în față televizorului, cele de respirație, în curte și stretching dimineață.

Îmi e dor să o ridic pe Rita în brațe și să ne plimbam mai mult așa, dar trebuie să fiu prudență cu lucrul acesta, pentru că ulterior am dureri de burtă.

Însă, fetița noastră cea mică e bine. Am făcut ecografia pentru cel de-al doilea trimestru, iar medicul Ioana Drăgan a zis că se dezvoltă frumos și e în parametrii normali…

Se mișcă și foarte mult, parcă mai mult decât Rita. Acum am termen de comparație”, a scris Laura Cosoi pe blogul său.

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!