Home Stiri mondene Laura Cosoi și-a redobândit greutatea pe care o avea înainte de prima sarcină. Iată cum a reușit să slăbească!

Laura Cosoi și-a redobândit greutatea pe care o avea înainte de prima sarcină. Iată cum a reușit să slăbească!

de negriuelena

Laura Cosoi a recunoscut faptul că în urma sarcinii a rămas cu unele kilograme acumulate, acest lucru fiind observabil, așa cum este și cazul multor proaspete mămici.

Tocmai deoarece multe femei se află în situația în care își doresc să revină la greutatea pe care o aveau înainte de sarcină, frumoasa actriță a postat pe conturile sale de socializare cum anume a reușit să slăbească și să ajungă din nou la numărul kilogramelor pe care le-a avut înainte de prima sa sarcină, atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa, Rita.

Blondina nu s-a rușinat niciodată cu felul în care arată după ce a dat naștere, dar consideră că este important ca fiecare femeie să se simtă bine în pielea sa și să pună accentul pe sănătate.

În postarea sa, Laura Cosoi recunoaște că încă nu a ajuns în stadiul dorit, deoarece mai are de lucrat pe partea de tonifiere, iar felul în care se organizează nu îi permite pentru moment să se dedice mai mult sportului. Cu toate acestea, este conștientă că transformările resimțite sunt normale, la fel și recuperarea.

„Am revenit la kg de dinaintea sarcinii, dar mai am de lucru la tonifiere. Recunosc că nu mai pot să mă organizez atât de bine și la sport ajung mai greu, dar nu mă plâng, căci ne cam aleargă antrenorul nostru personal, Rita”, a scris Laura Cosoi.

„Cu aceste imagini vreau doar să spun că nu mi s-au părut o povară kg în plus rămase imediat după sarcină, pentru că sunt firești. Transformările corpului în momentul sarcinii și după sunt doar o etapă, iar în timp silueta își recapătă forma. Cel mai important este sa te simți bine și să fii sănătoasă pentru tine și pentru copilul tău! Gând pentru viitoarele și proaspetele mămici!”, a adăugat aceasta…

Sursa: click.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies