Home Stiri mondene Laura Cosoi, trasă la răspundere de către internauți: „Îmbrăcați-vă, doamnă”

Laura Cosoi, trasă la răspundere de către internauți: „Îmbrăcați-vă, doamnă”

de Buinoschi Andreea

Din cauza unei poze încărcate pe internet, Laura Cosoi a devenit țina criticilor. Oamenii au început să o judece, spunând că nu face nimic altceva decât să își facă soțul de rușine. Actrița nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat imediat.

Fosta iubită a lui Smiley este recunoscută pentru naturalețea pe care o emană. Într-o poză postată chiar de ea, Laura a apărut nemachiată, nu s-a coafat și avea pe ea doar un cearșaf. Acest lucru i-a scos din sărite pe fani, care au început să lase comentarii negative imediat. „Poza ce legătură are cu jurnalul? 🙂 Îmbrăcați-vă, doamnă, vă faceți soțul de rușine. Mai era puțin și ne arătați și ț**a cu care alăptați”, a fost comentariul de la care a început totul.

Proaspăta mămică nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat imediat, spunând: „Da, chiar am vrut să o arăt, dar nu mi-a ieșit 😂😂😂😂”.

Pe data de 15 august, frumoasa femeie a devenit mamă pentru a doua oară. Cu puțin timp înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil, aceasta a împărtășit nerăbdarea și cu urmăritorii săi: „Mă îndrept cu paşi repezi spre momentul naşterii şi parcă nici nu-mi vine să cred că e aşa aproape. Nu pot să spun că am emoţii, în sensul de teamă, dar nerăbdarea de a o ţine pe cea mică în braţe, de a o aduce acasă şi de a ne bucură toţi de ea e din ce în ce mai puternică. 🤍 Ca şi rândul trecut, voi naşte natural, cu ajutorul lui Dumnezeu, şi mă bucur că voi avea alături de mine aceeaşi echipa că şi la prima naştere”, a spus aceasta pe Instagram.

Nu a trecut foarte mult de atunci și fetița ei, Vera, a venit pe lume…

Sursa

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies