Home Stiri mondene Laura Cosoi vorbește despre cum ea și soțul ei fac față treburilor de acasă

Laura Cosoi vorbește despre cum ea și soțul ei fac față treburilor de acasă

de Buinoschi Andreea

Laura Cosoi a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre cum ea și soțul ei fac față treburilor de acasă, mai ales că au și doi copii mici. De asemenea, actrița  a vorbit și despre posibilitatea de a aduce pe lume și al treilea copil.

„Soțul care stă acasă cu copiii nu este bonă, este tată. Bona e altceva. El e tată. Și-a dorit copiii, îi iubește. Cosmin e un tată foarte implicat dintotdeauna.

Are o perioadă extrem de aglomerată și el. Lucrează de acasă, dar lucrează noaptea, pentru că el nu lucrează singur, ci cu niște oameni. Le mulțumesc și lor, celor care stau noaptea cu el. La 3 noaptea a venit în pat aseară. L-am întrebat de dimineață la cât a venit. Se mai trezește și Vera noaptea.

Dimineața, să vezi ce maraton e la noi în casă! Avem două băi, dar nu ne ajung. Rita are trei ani și merge la grădiniță de două săptămâni, iar Vera are un an și merge la creșă. Plec în turneu câte două zile sau trei pe săptămână și doar în anumite zile dorm peste noapte acolo.

La un moment dat, îi ziceam lui Cosmin: «Măi, dar noi ne mai dorim un copil în tot haosul ăsta?». Noi simțim că ar mai intra un pui mic, știi? Pentru că au plecat fetele la grădiniță, la creșă… E casa goală. Noi nu avem ajutoare. Nu avem bonă. Recunosc, la curățenie ne ajută cineva, dacă avem o situație, dar, în general, nu am avut surprize.

El e mai pragmatic și a zis că e foarte greu să spui ce-ți dorești, atât timp cât nu poți controla. Vedea și un băiețel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii”, a spus aceasta în emisiunea lui Cătălin Măruță…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies