Home Stiri mondene Laura Cosoi vorbește despre greutățile întâmpinate în 2020

Laura Cosoi vorbește despre greutățile întâmpinate în 2020

de Buinoschi Andreea

Pe rețelele sociale, Laura Cosoi a vorbit despre cum a fost anul 2020 pentru ea. Aceasta a trecut prin mai multe stări, dar se bucură că anul ce tocmai a trecut a ajutat-o să își mărească familia.

„Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi. Atât de greu, încât îmi era teamă să o spăl pe Luna, de frică să nu pățească ceva și să moară. De fapt, tot anul a fost un roller coaster de stări. A fost cu bune, dar și cu multe frici, anxietăți, panici. Eu sunt un om optimist, peste medie aș spune, dar, în ultima perioadă, îmi era din ce în ce mai greu să văd plinul paharului. Poate că a obosit și optimismul și a cerut o pauză. Acum, să revină în viața mea cu forțe proaspete. Tot în 2020 am întâmpinat și probleme despre care nu am povestit. Nu pentru că le pun sub preș, ci pentru că vreau să treacă repede și vreau să-mi amintesc de lucrurile minunate care mi se întamplă, pentru ce se întâmplă în fiecare zi, cumva.


Trăgând linie, cel mai frumos și plin de însemnătate moment din viața anului 2020 a fost faptul că am dat viață și Vera a venit în lumea noastră ca o adevărată minune! Tare mult am așteptat-o și evident că ne-a dat o lecție din prima: răbdare, dragi păriniți și surioară! Cel mai greu moment a fost plecarea lui tati la Domnul și, deși timpul trece, dorul crește! Nu există clipa să nu mă gândesc la el, la viața lui, la noi împreună, la lucrurile atât de prezente din relația noastră chiar și acum, când nu mai este!


Durerea nu va trece, știu, dar sper să găsesc lumina de la capătul tunelului și să nu mă mai întreb nimic, ci să iau totul așa cum vine! Greu, foarte greu… Lângă mine însă este Cosmin. El este plasa mea de salvare, omul cu care vorbesc până rămân fără cuvinte, gura mea de aer, echilibrul, forța și dragostea nemărginită! Dupa nouă ani, știu că el este baza familiei noastre!
Și, peste toate astea, se așază în brațele mele Rita, care îmi șterge lacrimile și mă mângâie. Este atât de mică, dar bună și înțeleaptă! Ce minune de copil, cum se îngrijorează dacă mă aude suspinând și cum mă anunță că Vera are nevoie de mine…
Toate astea fac parte din viață
, învăț să le îmbrățișez, să mă bucur că am trăit stări de împlinire desăvârșită, că am depășit momentele de cumpănă, că pot să zâmbesc în continuare!
Pe lumea asta suntem energie, emoție, muzică, aer, apă, iubire… viață! Să ne bucurăm de ea!”, a scris Laura…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..