Home Stiri mondene Lavinia Pârva, dezvăluire înainte de naștere

Lavinia Pârva, dezvăluire înainte de naștere

de negriuelena

Nu va mai trece mult timp, iar Lavinia Pârva, în vârstă de 34 de ani, va aduce pe lume primul său copil, un băiețel. Ea și Ștefan Bănică jr. (51 de ani) abia așteaptă să își strângă în brațe micuțul.

Frumoasa brunetă a postat, recent, pe pagina sa oficială de Instagram, un mesaj însoțit de un colaj cu poze amuzante, mesaj în care a făcut referire la ursulețul Bamse, un personaj de desene animate extrem de cunoscut în rândul celor mici, și nu numai.

„Cucu-cucu… mai e cineva la lucru? Eu sunt fericită să parcurg din puținul ce a mai rămas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat! Între timp, mă ocup serios să umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor rămâne o amintire haioasă!!! Cineva se va amuza copios peste câțiva ani văzându-și mămica în postura Mamei Bamse!”, a scris Lavinia Pârva.

Ștefan Bănică jr. este cel care a făcut public anunțul despre sarcina soției sale, chiar anul trecut, de Crăciun, în cadrul ultimului concert pe care l-a susținut în perioada respectivă.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele, Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ștefan Bănică jr. atunci.

„Am în copiii mei un ajutor de nădejde. Eu am un pic de experiență cu ei doi, în rest e ca la început. Va fi greu, dar am ajutor în copiii mei. Va fi Gemeni ca zodie. Îmi place să vorbesc despre ce îmi este drag, dar treaba asta cu intratul în detalii nu o fac pentru că aş fi secretos, ci doar este dreptul meu”, a spus artistul în urmă cu ceva timp.

„Trec din nou prin emoțiile de a deveni din nou tată. Am avut emoții, dar e firesc, e un alt individ care intră în viața mea, un alt omuleț. Experiența îmi dă o anumită liniște, o să văd la momentul potrivit. Mai avem puțin. Am schimbat scutece, ce, este o problemă asta? Prin prisma meseriei mele, e greu… când e nevoie de mine, sunt acolo”, a declarat Ștefan Bănică Jr. într-un interviu pentru Antena Stars…

„Sunt emoționat, copleșit și… nerăbdător. Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a dat mai mult decât mi-aș fi dorit. Singurul om care lipsește din acest tablou este tatăl meu, dar știu că e cu mine, de acolo, de unde e”, a spus acesta pentru Libertatea pentru femei.

Surse: wowbiz.ro, libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies