Home Stiri mondene Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr., primele declarații despre băiețelul lor nou-născut

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr., primele declarații despre băiețelul lor nou-născut

de negriuelena

Lavinia Pârva a adus pe lume primul său copil, pe data de 16 mai, iar aceasta și soțul său, Ștefan Bănică Jr., care a devenit tată pentru a treia oară, sunt în culmea fericirii.

Fericiții părinți s-au gândit deja ce nume va purta micuțul. Nou-născutul a fost numit Alexandru, iar acest nume nu a fost ales la întâmplare. Ștefan Bănică Jr. a avut un frate doar de tată numit astfel, iar acesta a decedat în urmă cu circa 18 ani, din pricina unui tragic accident de mașină, în București, mai exact, în sectorul 3.

Artistul a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, prin intermediul căruia a anunțat extrem de fericit nașterea fiului său și a adus mulțumiri fanilor pentru urările transmise prin comentarii.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase”, a scris Ştefan Bănică.

Și Lavinia Pârva a scris un mesaj pe pagina sa de Instagram, la câteva ore după ce a născut. Aceasta a dorit să îi mulțumească medicului ginecolog care s-a ocupat de venirea pe lume a fiului său…

„El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-aş duce până în pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu această minune numită naștere! Acesta este un om căruia nu am cuvinte să îi mulţumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!!!
Mulțumim, Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu, pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Bănică!”, a scris frumoasa brunetă.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies