Home Stiri mondene Lavinia Pîrva a răbufnit și a spus adevărul. Are sau nu operații estetice?

Lavinia Pîrva a răbufnit și a spus adevărul. Are sau nu operații estetice?

de negriuelena

Lavinia Pîrva a răbufnit în urma acuzațiilor din partea fanilor care susțin că are prea multe operații estetice, deoarece a recurs la o schimbare de look.

Artista s-a săturat să citească lucruri false care se spun despre ea și a dezvăluit care este, de fapt, situația reală în ceea ce o privește.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea.

Însă, pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!!!!

Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală minim invazive!

Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!

Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că, a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină!

Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place că lumea să vadă același lucru!”, este mesajul pe care l-a scris Lavinia Pîrva pe conturile sale de socializare…

Surse: wowbiz.ro, instagram.com

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!