Home Stiri mondene Lavinia Pîrva, declarații despre felul în care ea și Ștefan Bănică junior își cresc copilul

Lavinia Pîrva, declarații despre felul în care ea și Ștefan Bănică junior își cresc copilul

de Clara

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică junior au un băiețel împreună, în vârstă de doi ani. Aceasta a oferit câteva declarații despre cum se poartă ei ca părinți, menționând faptul că Ștefan este cel mai exigent, deoarece este extrem de grijuliu.

„Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a spus Lavinia pentru cei de la Prima TV.

În urmă cu doar câteva luni, Lavinia a fost surprinsă în Capitală fără verighetă pe deget. În acele momente, multă lume a crezut că între ea și Bănică ar exista neînțelegeri și, deranjată de ceea ce se spunea în jur, a vrut să lămurească situația.

„Și iată cum se vuiește că divorțez pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța, sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!”, a scris bruneta pe rețelele sociale.

„Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoia să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa”, a mărturisit soția lui Ștefan Bănică junior în cadrul emisiunii XNS…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies