Home Stiri mondene Lavinia Pîrva, pentru prima dată la TV după ce a născut. Iată cum arată acum! Fanii nu au recunoscut-o

Lavinia Pîrva, pentru prima dată la TV după ce a născut. Iată cum arată acum! Fanii nu au recunoscut-o

de negriuelena

Lavinia Pîrva a apărut de curând pentru prima dată într-o emisiune TV după ce a adus pe lume primul copil, un băiat ce a primit numele Alexandru, nume ales în memoria fratelui decedat al lui Ștefan Bănică jr.

Aceasta este cum nu se poate mai fericită deoarece a devenit mamă, dar, asemenea multor femei care au trecut prin această experiență minunată, a avut retenție de apă și i-a fost greu să piardă în greutate după naștere. Cântăreața a rămas cu mai multe kilograme acumulate, motiv pentru care a primit o mulțime de comentarii răutăcioase și critici, un număr impresionant de fani ajungând să nu o mai recunoască. Lavinia Pîrva a vorbit în platoul emisiunii prezentate de Teo Trandafir despre copilul său, dar și cum a reușit să slăbească.

„M-a ajutat Dumnezeu și am întâlnit un om extraordinar. Mi-a dat încredere, sunt foarte relaxată. Copilul meu e atât de sănătos pentru că eu am mâncat de toate. Eu am mâncat, evident, sănătos, dar nu am mai ținut cont neapărat. Am mâncat tot ce am poftit. La un moment dat am mâncat foarte multe fructe, mâncam gutui, în special.

Se pare că cel mic este ok, nu am ținut dietă, nu m-am oprit de la dulciuri. Simțeam în permanență nevoia să mănânc alimente sănătoase. Nu au fost probleme. Am avut o sarcină normală, nu a fost cea mai ușoară, am luat câteva kilograme, am avut retenție de apă, dar am rezolvat-o repede după ce am născut. Sunt femei care se îngrașă șapte kilograme, eu am luat destul de multicel.

Nu am stat numai în casă, în perioada sarcinii am lansat două piese, am filmat în timpul sarcinii. Eram însărcinată în trei luni când am filmat o piesă. Noaptea am filmat piesa pe care o s-o cânt astăzi aici. Până în trei luni e perioada aceea mai sensibilă. Atât timp cât te simți bine, am avut grijă, nu am dansat prea mult, dar mi-am dorit foarte tare să fiu activă și chiar și acum mi-am intrat în ritm.

Am un impresar nou, Cătălin Rotaru. Sunt activă în continuare. În perioada sarcinii am râs atât de mult, acest copil cu siguranță va avea umor. Am fost la teatrul în care juca Ștefan și era un moment în care se râdea foarte mult și mi-am pus degetele în ureche”, a declarat Lavinia Pîrva la Teo Show.

Soția lui Ștefan Bănică jr. a dezvăluit și faptul că întreaga familie îl răsfață pe micuțul Alexandru.

„Le facem ambele (nr.: alăptare și biberon). Bunicile sunt absolut îndrăgostite de cel mic. E un copil bun, un copil cuminte. Nu am avut neapărat o poftă anume, dar nu mă trezeam la două dimineața să mănânc cireșe. A fost ok și nu cred că l-am chinuit (n.r.: pe Ștefan). (…) Nu cred că am să uit așa ceva niciodată. (…)

E foarte adevărat, aveam momente în care ziceam că nu mai vrea, de fapt, o să uit la un moment dat, urmează niște alte lucruri, mai importante, mai frumoase. Acum dormim noaptea. E o oboseală care nu mă deranjează neapărat, dar nu e așa o dramă, e plăcută și oboseala asta cumva. Eu stăteam și mă gândeam și încerc să mă abțin de la a mai vorbi despre copilul meu. Eu încerc să mă abțin un pic, să nu exagerez. Până acum vorbeam despre cățel, acum vorbesc despre copil”, a mai declarat Lavinia Pîrva…

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies