Home Stiri mondene Lavinia Pîrva, prima imagine cu băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică jr.: „Îl iubesc cu toată ființa mea”

Lavinia Pîrva, prima imagine cu băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică jr.: „Îl iubesc cu toată ființa mea”

de negriuelena

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. nu își mai încap în piele de fericire, iar ziua de marți, 13 noiembrie, a fost una specială pentru ei, ca părinți.

Primul copil al lor, Alexandru, a împlinit șase luni, iar cu această ocazie deosebită Lavinia Pîrva a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram cea dintâi imagine cu micuțul, spre încântarea lor, care nu se așteptau la o asemenea surpriză.

Simpatica artistă a alăturat fotografiei și un mesaj pentru fanii săi, în care a oferit câteva detalii despre fiul său.

„Astăzi este o zi importantă pentru mine. Îngerașul meu a împlinit șase luni.

Este băiețel mare, este ager, haios și cred ca este și foarte talentat”, este mesajul pe care l-a transmis Lavinia Pîrva.

Aceasta le-a povestit fanilor săi cât de mult își iubește copilul și li s-a destăinuit ce simte în calitate de mamă.

Îndrăgita cântăreață se consideră împlinită și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că este mamă.

„Îi doresc numai zile senine și pline de frumos, de bunătate, de realizări și înțelepciune. Îl iubesc cu toată ființa mea.

Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!”, a completat Lavinia Pîrva descrierea fotografiei cu micuțul.

Din păcate, chipul băiețelului nu poate fi văzut, întrucât artista l-a fotografiat din lateral în timp ce privea în direcția opusă camerei foto, astfel încât este imposibil să observe cineva cu cine seamănă mai mult acesta…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies