Home Stiri mondene Lavinia Pîrva, reacție în urma criticilor că s-a îngrășat

Lavinia Pîrva, reacție în urma criticilor că s-a îngrășat

de negriuelena

Lavinia Pîrva, în vârstă de 34 de ani se recuperează treptat în urma nașterii. Aceasta radiază de fericire de când și-a adus pe lume micuțul și nu se lasă afectată de criticile persoanelor care susțin că a rămas cu multe kilograme după ce a născut pentru prima dată, în urmă cu circa două luni.

Bruneta a postat pe conturile sale de socializare o fotografie recentă în care zâmbește, în acest mod dându-le subtil peste nas tuturor celor care o critică pentru faptul că s-a îngrășat.

Lavinia Pîrva și soțul său, Ștefan Bănică jr., ce are 51 de ani, au hotărât să își numească fiul Alexandru, în onoarea fratelui decedat al artistului. Ștefan Bănică jr. a fost cel care a dezvăluit numele fiului lor, aducând mulțumiri fanilor pentru discreție, dar și pentru felicitările transmise prin intermediul paginilor de socializare.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase”, a scris Ştefan Bănică jr. pe Facebook, la scurt timp după ce a devenit tată pentru a treia oară.

Lavinia Pîrva a devenit pentru prima dată mamă, pe când Ștefan Bănică jr. mai are un băiat, Radu, și o fată, Violeta, din relații anterioare. Proaspeții părinți sunt în culmea fericirii și au așteptat cu nerăbdare această etapă minunată a vieții lor…

Cu toate că prioritatea Laviniei o reprezintă familia, iar atenția îi este îndreptată în primul rând asupra copilului, nu își neglijează nici latura profesională. Cântăreața nu a făcut o pauză în privința carierei muzicale, aceasta lansându-și de curând un videoclip care strânge tot mai multe aprecieri pe YouTube. Filmările pentru videoclipul respectiv au fost realizate în urmă cu mai mult timp, mai exact înainte ca artista să nască.

Sursa: anamariavasile.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies