Home Stiri mondene Lavinia Pîrva recunoaște ce operație estetică și-a făcut: „Am simțit nevoia să recurg la…”

Lavinia Pîrva recunoaște ce operație estetică și-a făcut: „Am simțit nevoia să recurg la…”

de negriuelena

S-a putut observa de ceva timp din fotografii, dar abia acum Lavinia Pârva a recunoscut că a apelat la medicul estetician pentru a își mări sânii.

De curând, artista a publicat o fotografie în care se afla alături de medicul estetician care i-a realizat operația și, totodată, a scris și un mesaj prin care îi mulțumește acestuia.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris ea pe internet.

Soția lui Ștefan Bănică jr. a vorbit acum ceva timp despre operațiile estetice, precizând că nu avusese niciuna la activ până atunci, însă făcea remodelare și rejuvenare facială și corporală.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea.

Însă, pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!

Atunci când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face!

Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală minim invazive!

Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

În al doilea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!

Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină!

Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, declarase Lavinia Pîrva în urmă cu ceva vreme…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies