Home Stiri mondene Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. au lansat o melodie împreună

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. au lansat o melodie împreună

de Clara

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică junior au lansat prima lor melodie, un colind. Pe pagina sa de Facebook, juratul de la Antena 1 a spus câteva cuvinte despre colaborarea lor, sperând să ajungă la cât mai multă lume prin intermediul muzicii.

„Cel mai nou cântec al meu de Crăciun, compus anul trecut, se numește «CRĂCIUNUL, VINE CRĂCIUNUL». Astăzi am relansat acest cântec în duet cu Lavinia. Sperăm să vă placă și să vă aducem în case atmosfera magică a Crăciunului. #CraciunulVineCraciunul”, a scris Ștefan Bănică junior pe pagina sa de Facebook.

„Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească.

Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, i-a spus Lavinia Pîrva lui Cristi Brancu, în urmă cu scurt timp.

Si iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. 😂😂😂La fel și instanța, mă așteaptă zilnic, în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța, sărăcuța, altă treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!

Când voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan, suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!”, a fost reacția Lavinei Pîrva, după ce au început zvonurile…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies