Home Stiri mondene Lavinia Pîrva spune ce părere are despre Mihaela Rădulescu

Lavinia Pîrva spune ce părere are despre Mihaela Rădulescu

de Clara

Lavinia Pîrva a spus, de curând, ce părere are despre mai multe persoane publice din România, printre care se numără și Andreea Marin, cea care a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, actualul ei soț.

„Anna Lesko este sexy. Mario Fresh e fresh. Marius Manole îmi place foarte mult, nu știu cum să îl caracterizez, e un talent pur. Mihaela Rădulescu e o femeie interesantă. Nicoleta Luciu este apetisantă. Ștefan Bănică este, pur și simplu, adorabil”, a spus aceasta, conform celor de la libertatea.ro.

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a făcut câteva afirmații despre divorțul de Ștefan Bănică Junior, iar Lavinia Pîrva a reacționat imediat, luându-i apărarea soțului ei.

„Au vrut și alții să fie, că depinde și de om. Eu sunt un om pașnic, care își vede de casa lui, de familia lui, de cariera lui, mai nou, de copilul meu, care este esențial acum, pe primul plan în viața mea. Eu mă bucur foarte tare (că are zeci de mii de admiratoare, n.r.). Nu (nu se uită în telefonul lui, n.r.). De ce aș face asta? Pe bune? Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și pe multă, multă iubire. Nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni. Și, atunci, lucrurile funcționează. Altfel, nu”, a mărturisit Lavinia Pîrva, conform celor de la impact.ro.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar, mai ales, pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa, ca părinte, că am suportat, la rândul meu.

Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies