Home Stiri mondene Lavinia Pîrva spune cum este Ștefan Bănică junior în calitate de părinte: „E mai exigent și mai panicat”

Lavinia Pîrva spune cum este Ștefan Bănică junior în calitate de părinte: „E mai exigent și mai panicat”

de Clara

De curând, Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică junior, a vorbit despre modul în care cei doi se poartă cu fiul lor, menționând că juratul de la Antena 1 este mai exigent decât ea.

„Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească.

Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, i-a spus Lavinia Pîrva lui Cristi Brancu.

În urmă cu aproximativ un an, s-a spus că Lavinia Pîrva ar divorța de Ștefan Bănică junior, deoarece a fost surprinsă fără verighetă. „Si iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. 😂😂😂La fel și instanța, mă așteaptă zilnic, în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța, sărăcuța, altă treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!

Cum să ghicești așa, în stele, divorțul cuiva, pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că, de data asta, n-ați zis nimic de «surse din anturajul cuplului», asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește COVID-ul de metal😳?
Dragi cetățeni din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun, ca să dormiți liniștiți!
Când voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan, suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!
”, a fost reacția Lavinei Pîrva, la acea vreme…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies