Home Stiri mondene Lavinia Pîrva vorbește despre greutățile întâmpinate ca părinte

Lavinia Pîrva vorbește despre greutățile întâmpinate ca părinte

de Buinoschi Andreea

Lavinia Pîrva a vorbit, recent, în cadrul unei emisiuni televizate, despre rolul de a fi mamă. Aceasta a declarat că este greu să fii părinte și, cu siguranță, părinții care au mai mulți copii au mai multe probleme.

„Mă mai întâlnesc cu mame prin parc, cu copii, și mă uit la ele și mă întreb: «Cum puteți să faceți asta?». Mă uit la copilul meu… cum ar fi să am doi ca el? Este foarte greu, recunosc, nu vreau să fiu ipocrită. Dar niciodată nu am fost atât de fericită. Niciodată nu am fost atât de obosită și, totodată, atât de fericită.

Mama m-a ajutat de când s-a născut Alexandru, dar ea mai pleacă, mai are și ea problemele ei. Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui. Sunt foarte mândră că acum copilul are doi ani și jumătate și am reușit să îl cresc singură. Am mai plecat cu el la drum, dar nu știi niciodată dacă o să fie cuminte sau o să aibă o criză.

Alexandru o adoră pe mama lui Ștefan și trece mai des, se mai joacă cu el. Seara, încerc să mai lucrez, iar dacă plec la spectacol, stă mama, vine bunica, găsim o soluție. Dar faptul că am stat acasă, nu au fost așa multe evenimente în perioada asta, am lucrat de acasă pe partea cu magazinul… a fost mai simplu”, a spus aceasta la Teo Show.

„Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească.

Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a spus Lavinia Pîrva în emisiunea lui Cristi Brancu…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies