Home Stiri mondene Leo de la Strehaia, contract de un miliard de lei pentru Vulpița și Viorel. Propunerea făcută

Leo de la Strehaia, contract de un miliard de lei pentru Vulpița și Viorel. Propunerea făcută

de negriuelena

Soții Stegaru de la Acces Direct, Veronica „Vulpița” și Viorel, au căpătat notorietate în ultimele luni și nu se opresc aici.

Cei doi au fost extrem de săraci pe vremea când locuiau la Blăgești, iar odată cu expunerea lor în cadrul emisiunii Acces Direct, au cunoscut succesul.

Viitorul lor pare din ce în ce mai strălucit, iar de curând au mai primit o propunere menită să le aducă și mai mulți bani.

După ce au devenit „vedete” în București și au colaborat cu Axinte, Mihaela Constantin și Rafaelo, încă o persoană cunoscută s-a oferit să le mărească veniturile.

Este vorba despre Leo de la Strehaia, care le-a făcut o propunere ce a luat pe toată lumea prin surprindere.

Acesta a declarat că își dorește ca cei doi să încheie contract cu el pe două luni pentru a apărea în vlogurile sale, iar în schimb îi va remunera cu suma exorbitantă de un miliard de lei.

„Sunt Leo de la Strehaia și le fac o propunere lui Viorel și Vulpiței. Să vină să semneze cu mine, să filmeze pentru mine timp de două luni de zile și le dau suma cash de un miliard…

Contract pe un miliard, atât le dau, dacă ei vin semnează și filmează cu mine la canalul meu de YouTube”, a spus Leo de la Strehaia prin intermediul contului său de Facebook.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies