Home Stiri mondene Leonard Doroftei, decizie surprinzătoare

Leonard Doroftei, decizie surprinzătoare

de negriuelena

Leonard Doroftei, fostul campion mondial la box profesionist, a plecat împreună cu familia sa la Montréal, în Canada. Luni, 8 iulie 2019, aceștia au ajuns în metropola canadiană, iar surse din anturajul lor susțin că „Moșu’” plănuiește să se stabilească acolo.

Unul dintre prietenii lui Leonard Doroftei a declarat recent pentru telekomsport.ro faptul că acesta are de gând să se mute la un moment dat în Canada.

„Va încerca să se reintegreze în societatea canadiană, mai ales că toată familia lui deține cetățenia acestei ţări. El ştie viaţa de acolo. Ştie la ce să se aștepte în Canada. E păcat că a ajuns să recurgă la acest gest. Nimeni nu l-a sprijinit în vreun fel”, a spus prietenul fostului mare pugilist.

Cu toate acestea, „Moșu’” a oferit pe data de 5 iulie 2019 o declarație pentru Observatorul de Prahova în care a susținut că urma să plece în Canada doar pentru a își petrece concediul și că nu dorește să se mute definitiv acolo.

„Momentan sunt în concediu. Am avut o discuție cu familia la modul dacă ne petrecem concediul pe litoralul românesc sau dacă mergem în Canada, unde se află băiatul cel mare. Bineînțeles, a fost aleasă ca destinație Canada, pentru că zona este mult mai atractivă. Am o ofertă de a antrena, la profesioniști, în Canada. Momentan sunt discuții. Nu se pune problema de a mă muta definitiv în Canada”, a declarat Leonard Doroftei.

Rămâne însă de văzut ce va hotărî pe parcurs fostul campion la box cu privire la stabilirea în Canada.

Leonard Doroftei trece de mai mult timp printr-o perioadă dificilă pe planul afacerilor din România. Acesta a fost somat în 2017 de autoritățile de la Primăria Ploiești să își închidă pub-ul pe care l-a deținut în centrul orașului, deoarece clădirea în care se afla are bulină roșie, ceea ce înseamnă că prezintă un risc seismic ridicat.

Acesta și-a mutat pub-ul în apropierea stadionului Ilie Oană din Ploiești. Chiar dacă „Moșu’” a dat în judecată statul și a câștigat, problemele sale au continuat. Îndrăgitul fost pugilist consideră că este „sabotat” intenționat. Deoarece a schimbat locația pub-ului, întâmpina dificultăți de a găsi clienți, astfel încât ajunsese să facă el însuși pe chelnerul, pentru a atrage oamenii să treacă pragul pub-ului.

„Chelnerii pleacă acolo unde văd, pentru că dacă n-au clienţi, n-au nici bani. În pub-ul meu am învăţat meseria de chelner. Am servit la mese, cot la cot cu angajații. În această meserie trebuie să fii tot timpul alături de clienţi. Dacă eşti încruntat, treci la bucătărie! Chelnerul nu are voie să fie supărat, altfel rămâne fără clienţi”, declarase acum ceva timp Leonard Doroftei pentru Libertatea.

„Îmi place la nebunie să servesc la mese. Cred că am fost ospătar într-o viaţă anterioară. În pub organizez diferite evenimente. N-am altă soluţie, pentru că altfel lucrurile se mişcă destul de încet. La toate evenimentele pe care le-am organizat anul acesta au fost 150 de persoane. S-au «jucat» cu casa închisă”, a adăugat acesta…

Surse: paginiromanesti.ca, prosport.ro, ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies