Home Stiri mondene Lidia Buble a făcut primele declarații despre sarcină

Lidia Buble a făcut primele declarații despre sarcină

de Clara

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și își dorește și ea să aibă mulți copii, ceea ce nu este de mirare. Chiar dacă aceasta nu a spus dacă este sau nu într-o relație, Lidia buble a declarat că este pregătită pentru a avea un copil.

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând, pentru că, de mici, noi ne-am crescut acasă, între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine. Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală. Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună. Familia este sursa mea de energie”, a spus Lidia Buble, conform cancan.ro.

Lidia Buble a trebuit să facă multe sacrificii pentru cariera ei

„Mutarea în București nu pot spune că a fost atât de grea pe cât au fost acomodarea și ideea că îmi voi vedea familia rar. Avantajul meu a fost că joburile de aici, cele dinainte să urmez cariera artistică, m-au ținut, oarecum, departe de gândurile și dorul de casă. Îmi era dor de toți, obișnuită fiind cu atmosfera zilnică de a lua masa cu familia și de a purta conversații interminabile. Însă, cum orice pui își ia, la un moment dat, zborul, a trebuit să mă întăresc și să îmi spun că toate se întâmplă înspre binele meu, cu prețul dorului de casă.

Am fost ambițioasă și am urmat sfaturile pe care părinții mi le-au dat când am ales să plec la București, dar am și fost motivată de ei să îmi urmez calea, așa cum, poate, mi-a fost scris. Să știți că, zilnic, la telefon, mami și tati mă încurajau și îmi dădeau forță că sunt, de acum, o femeie puternică ce va deveni independentă și gata să cucerească lumea. Și, iată, eu zic că am reușit! (n.r. – zâmbește)”, a spus artista în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies