Home Stiri mondene Lidia Buble, anunț care i-a cutremurat pe fani

Lidia Buble, anunț care i-a cutremurat pe fani

de negriuelena

Lidia Buble se numără printre artistele cu mare succes pe piața muzicală din România, astfel că numărul ei e fani crește de la o zi la alta.

Piesele sale ajung rapid hituri și are nenumărate concerte în toată țara. Recent, artista a lansat o melodie nouă, dar totodată a făcut și un anunț care i-a cutremurat pe fani.

Cântăreața a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre retragerea sa din muzică.

Artista a precizat că are de gând să se retragă la un moment dat de pe piața muzicală și să revină la activitatea de la Biserica de care aparține, locul unde a învățat să cânte.

„La un moment dat eu o să mă retrag din industria asta muzicală, ușor, ușor mă duc către Biserică”, a declarat Lidia Buble.

Coprezentatorului emisiunii respective, Cătălin Bordea, nu i-a venit să creadă ceea ce auzea, rămăsese uimit când a aflat despre gândurile de retragere din muzică ale artistei.

„Cum te duci, mă, către Biserică?”, a întrebat-o acesta.

„Mă duc de unde am venit”, i-a răspuns Lidia Buble.

Deocamdată, cântăreața este preocupată în continuare de cariera sa și își ține fanii la curent cu piesele noi și concertele pe care le susține.

În cel mai nou videoclip al său, Lidia Buble apare goală, acoperită doar de cărți. Videoclipul și piesa au fost foarte bine primite de către fani, care s-au grăbit să o felicite.

Lidia Buble traversează o perioadă minunată a vieții sale, iar de curând a vorbit despre acest lucru în cadrul unei alte emisiuni de televiziune.

„Cred că sunt bolnavă din dragoste. Nu ştiu când am fost tristă ultima dată, pentru că în ultima vreme sunt foarte fericită.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste a fost să mi se spună că sunt o zână”, a mai spus Lidia Buble…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!