Home Stiri mondene Lidia Buble are un iubit misterios

Lidia Buble are un iubit misterios

de Buinoschi Andreea

Lidia Buble a luat prin surprindere întreg internetul, după ce a publicat o poză cu un buchet imens de flori. Deși nu a precizat numele celui care i le-a oferit, unii fani s-au gândit că este vorba chiar de Cornel Ilie.

Se pare că Lidia, de fapt, ar fi primit două buchete de flori și a dezvăluit doar numele unuia dintre destinatari. Una dintre persoanele care a decis să îi facă o astfel de surpriză a fost chiar o fată, căreia i-a dat și tag pe Instagram. Deoarece numele celei de-a doua persoane este necunoscut, unele persoane s-au gândit că este nimeni altul decât solistul trupei Vunk.

Datorită noii lor colaborări, Lidia Buble și Cornel Ilie par a fi din ce în ce mai apropiați, iar unele persoane cred că, între ei, este mai mult decât o relație strict profesională. Cea mai nouă piesă a lor se numește Vino, Du-te, iar Lidia a oferit câteva informații despre aceasta, dând de înțeles că încă nu a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a spus Lidia Buble…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies