Home Stiri mondene Lidia Buble, cât pe ce să își omoare sora

Lidia Buble, cât pe ce să își omoare sora

de Buinoschi Andreea

Lidia Buble mai are patru surori și șase frați. Aceasta, încă din primii ani, era foarte apropiată de ei, în special de sora ei mai mică, Lorena. Așadar, mezina familiei a povestit cum fosta iubită a lui Răzvan Simion a scăpat-o cu capul de gresie, fiind aproape de a o omorî.

„Vă imaginați: copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat, nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat, fisura a dispărut”, a spus Lorena Buble, chiar pe contul ei de Instagram.

Mai mult decât atât, se pare că și mama ei a fost pusă în pericol, chiar atunci când trebuia să o nască. Medicii au sfătuit-o să avorteze, deoarece, din cauza faptului că născuse de prea multe ori, ultima sarcină îi putea fi fatală. Cu toate acestea, mama lor nici nu a vrut să audă de acest lucru, iar Lorena este perfect sănătoasă.

„Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini. De asta e diferență mai mare de vârstă între mine și Diana, iar după două pierderi, m-a avut pe mine. Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. Și mami a refuzat. A spus că, deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze.

Am fost foarte sănătoasă la naștere. Am avut 4,5 kilograme. Bebe boss pe salon. Nimic din ce a spus medicul nu s-a întâmplat. Nimic, nimic. Nu am niciun handicap. Sunt foarte sănătoasă”, a mai adăugat sora Lidiei Buble…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..