Home Stiri mondene Lidia Buble, clipe de coșmar în propria casă: „Iar am pus o sută de lacăte la uși”

Lidia Buble, clipe de coșmar în propria casă: „Iar am pus o sută de lacăte la uși”

de negriuelena

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc. Puține persoane cunosc însă detalii personale despre artistă, de exemplu, ce fobii are.

Aceasta a făcut public pe contul său de Instagram de ce se teme cel mai mult, cu toate că de obicei este curajoasă și înfruntă orice situație cu zâmbetul pe buze.

Lidia Buble a mărturisit că îi este teamă să doarmă singură pe timp de noapte, dar sunt situații în care pur și simplu nu are de ales, deoarece iubitul său, Răzvan Simion, este plecat.

Acest lucru s-a întâmplat și recent, cântăreața fiind din nou nevoită să petreacă o noapte singură, după ce a susținut un concert.

Artista a recunoscut că atunci când trebuie să doarmă singură, imaginația ei bogată îi creează în minte cele mai înspăimântătoare situații și nu se simte în siguranță, trăind un adevărat coșmar.

Lidia Buble a postat un mesaj pe Instagram prin care a detaliat ce simte în momentele în care este acasă doar cu câinele ei pe nume Bublly.

„Urăsc nopțile. Toate filmele posibile sunt în capul meu. Iar am pus o sută de lacăte la uși.

Cred că nu mai am mult de trăit. Iar se mișcă toată casa și se trântesc toate ușile posibile.

Nu mai adorm în veci. Până și Bublly le aude și stă de pază”, a scris Lidia Buble în story-ul de pe Instagram.

Un alt lucru mai puțin cunoscut despre Lidia Buble și pe care l-a dezvăluit de curând este că înainte de a deveni cunoscută, a schimbat mai multe joburi.

„Am fost femeie de serviciu la o tipografie, am lucrat o vară întreagă cu tata la un cimitir ca să-mi strâng bănuţii mei, pentru că mereu am fost un copil independent.

Am spălat vase şi făceam curat la o cafenea din Deva, am lucrat la un solar din Deva, am fost bonă pentru un nou născut timp de un an.

Și am fost ajutor pentru managerii de vânzări auto”, a declarat Lidia Buble la Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!