Home Stiri mondene Lidia Buble, despre cele mai importante lecții învățate în „Asia Express”

Lidia Buble, despre cele mai importante lecții învățate în „Asia Express”

de Buinoschi Andreea

Lidia Buble a făcut echipă cu sora ei mai mare, Estera, pentru a participa în Asia Express. Cele două au fost eliminate chiar înainte de marea finală, fiind unul dintre cele mai puternice duo-uri din acest sezon.

De curând, artista a acordat un interviu pentru viva.ro. și a spus ce a însemnat pentru ele două experiența Asia Express, dar și ce a învățat de pe urma concursului.

„Pot spune că, pe tot parcursul competiției, am învățat câte un lucru notabil în ceea ce mă privește. În primul rând, pot spune că relația mea cu Estera s-a întărit și ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim, faptul că ne suntem aproape și că suntem pregătite să trecem oricând peste tot și toate pentru a reuși. Iar vorba aceea «la bine și la greu» este, acum, piatra de temelie în ceea ce privește relația noastră ca surori.

Totodată, am învățat că sunt chiar mai puternică decât știam și că, oricât de greu și lung ar fi drumul, merg fără griji dacă sunt alături de Esti.

Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera a tras cât pentru amândouă și a reușit. De asemenea, faptul că m-a suportat în cele mai grele momente, când poate că îmi era mai greu decât îi era ei, a fost incredibil.

M-a surprins cât de multă forță fizică am și faptul că pot să duc sute de kilograme. Drept urmare, în competiție, am tras din tot sufletul și cu toate puterile mele ca să nu cedez și să câștigăm, chiar dacă, în acest moment, am căpătat niște probleme de sănătate la coloană. Însă, a meritat orice efort și toată experiența trăită în «Asia Express»”, a spus Lidia pentru publicația menționată mai sus…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies