Home Stiri mondene Lidia Buble, fotografie cu inelul de logodnă?

Lidia Buble, fotografie cu inelul de logodnă?

de Clara

Aflată în vacanță, în Ibiza, Lidia Buble a postat o fotografie care a stârnit curiozitatea multor persoane. Aceasta a dat de înțeles că ar fi fost cerută în căsătorie.

După poze cu subînțeles și după o fotografie de la o cină romantică, Lidia Buble a postat o fotografie cu un inel de logodnă, pus pe mâna stângă, pe degetul inelar. Aceasta nu a dat niciun detaliu suplimentar, iar fanii sunt nerăbdători să afle cine este bărbatul misterios.

Aceasta este prima relație cu care Lidia se afișează după despărțirea de Răzvan Simion. În perioada în care mai formau un cuplu, acesta a oferit un interviu și a povestit cum s-a schimbat viața lui de când era cu artistă.

„Eu nu, eu am câştigat poate nişte prieteni pierduţi altădată. Am reuşit să-i împărţim în amici, în prieteni, prieteni foarte buni. Noi ne-am asumat lucrurile astea, am avertizat-o că se va declanşa iadul pe pământ. Ea a zis că e pregătită, n-am crezut că o să fie atât de copleșitor pentru ea. Am învăţat-o să nu mai citească anonimele date pe diverse site-uri sau pagini de Facebook şi Instagram şi să verifice acele conturi făcute cu trei zile în urmă, cu poze cu pisici şi flori la profil.

Primim multe mesaje din comunitatea neoprotestantă şi ne dăm seama că ei n-au învăţat nimic în duminicile acelea când tatăl Lidiei predică din amvon.

Atât timp cât ei nu l-au găsit pe Dumnezeu, încă îl caută şi au inima plină de negură, pentru noi nu sunt persoane importante. Au trecut aproape trei ani şi oamenii au încă lucruri a ne spune, de parcă noi, vreodată, am încercat să intrăm în viaţa cuiva şi să dăm lecţii.

Asta mi s-a părut mereu ceva de neimaginat: cum cineva poate certa pe altcineva doar pentru că îi ştie adresa de e-mail… Ea a fost mai rănită şi dezamăgită decât am fost eu”, a spus Răzvan în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la okmagazine.ro

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies