Home Stiri mondene Lidia Buble, gest suprem de iubire pentru Harlys Becerra

Lidia Buble, gest suprem de iubire pentru Harlys Becerra

de Buinoschi Andreea

Lidia Buble are un nou iubit, de doar câteva săptămâni. Deși sunt de foarte puțin timp împreună, Lidia și-a făcut un tatuaj cu 11, ziua de naștere a prietenului său.

”Iuberea mea, 11 is here”, a spus Lidia Buble. Aceasta a tatuat 9, ziua ei de naștere, dar și 11, cea a iubitului ei.

„În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu.  Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a mai spus Lidia, în urmă cu scurt timp, potrivit wowbiz.ro.

„N-ai cum să știi ce se întâmplă cu adevărat în «Asia Express», dacă nu ești aici. Ești în momentul ăla acolo și e stresul, și ești agitat, și ești nedormit, nemâncat, toate pe tine, e totul altfel. Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi, pentru că, în general, reușim să ne facem foarte repede plăcute.

Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei, știi cum ne înțelegem, ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și, pe lângă faptul că eram respinse, se uitau la noi cu dispreț, așa.

Efectiv, aveam să dormim într-un grajd, într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă, și acolo ne-am simțit ca acasă. M-am obișnuit cu cerșitul. Prima dată, am cerșit de la un băiat, avea o plasă cu vreo 20 de franzele. M-am târguit cu el vreo cinci minute, dar, în final mi-a dat. Sunt zile în care nici nu cheltuim acel euro. Mă opresc pe stradă și le cer oamenilor sau le spun șoferilor să ne ia de mâncare”, a spus Lidia Buble în cadrul Jurnal de Asia.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies